Skip to content


Partners

Sektor3

Sektor3 – Tankesmedjan för det civila samhället synliggör, granskar och väcker debatt om förutsättningarna för och betydelsen av civila samhällets organisationer. Utgångspunkten är att Sverige behöver mer av den kraft som finns i allt från knattefotboll till kooperativa företag. Genom egna rapporter, seminarier, rundabordssamtal och andra aktiviteter vill vi lyfta och vrida på perspektiv. Våra finansiärer och medlemmar är partipolitiskt obundna organisationer och företag.

Global Action Plan Sverige

Vi tror att det går att förändra både sig själv och världen. Men det ska vara lätt att göra rätt – och det ska vara kul!

Global Action Plan Sverige (GAP Sverige) är en del av nätverket Global Action Plan International som har funnits i 20 år och har medlemmar i 20 länder. GAP Sverige arbetar  för att påskynda omställningen till ett hållbart samhälle genom att frigöra människors egen drivkraft till förändring. Vi gör det genom våra program för hållbara beteendeförändringar som riktar sig till skolor, företag, hushåll och individer.

 
  Arbetsgivarföreningen KFO

KFO är Sveriges största fristående arbetsgivarorganisation med 3 700 medlemsföretag. Många av dess medlemmar är kooperativ eller idéburna organisationer. KFO förhandlar kollektivavtal för sina medlemmar och arbetar också med samhälls- och näringspolitisk påverkan. Detta för att förbättra villkoren och öka förståelsen för företagande i allmänhet och värderingsstyrt företagande i synnerhet.

 


  Filmcentrum Stockholm – Teknik

FilmCentrum Stockholm vill skapa en bra mötesplats för alla filmverksamma. Vårt mål är att alla som vill ska få chansen att uttrycka sig via film. Vi erbjuder teknisk support till låga priser och all möjlig hjälp med att genomföra filmprojekt. FilmCentrum Stockholm erbjuder dessutom kurser och handledning i enskilda projekt. Eftersom vi är en fungerande mötesplats för filmverksamma har vi goda kontakter med branschen åt bägge håll. Vi förmedlar därför ofta och gärna jobb inom filmbranschen. Behöver du arbetskraft kan du höra av dig till oss.

  Wikimedia – Dokumentation

Wikimedia Sverige är den ideella förening som driver svenska delen Wikipedia- världens största elektroniska uppslagsverk. Vi arbetar för att göra all världens samlade kunskap fritt tillgängligt, och globalt har Wikipedia en halv miljard unika besökare varje månad! Wikipedia utvecklas av frivilliga volontärer som bidrar med texter, korrekturläsning, foton och kontroll av källor.

 
  Solidtango – Livestreaming

Solidtango är Sveriges mest extrema streamingleverantör med en massa livesändningar från extrema miljöer på uppdragslistan. Solidtango utför även “enklare” typ av streaminguppdrag i mer “normala”  miljöer och via den fullt skalbara streamingplattformen förser man dagligen tusentals tittare med film, såväl live som on demand.

 
  Binero – Webbhosting

Binero är Sveriges bästa webbhotell 2009 och 2010 enligt Internetworld, rekommenderat tre av fyra föregående år. Vi levererar hosting med domäner till de bästa villkoren med säker drift.