Skip to content


Sponsorer

Global Action Plan Sverige

Vi tror att det går att förändra både sig själv och världen. Men det ska vara lätt att göra rätt – och det ska vara kul!

Global Action Plan Sverige (GAP Sverige) är en del av nätverket Global Action Plan International som har funnits i 20 år och har medlemmar i 20 länder. GAP Sverige arbetar  för att påskynda omställningen till ett hållbart samhälle genom att frigöra människors egen drivkraft till förändring. Vi gör det genom våra program för hållbara beteendeförändringar som riktar sig till skolor, företag, hushåll och individer.

.

.


Global Action Plan International

We love the potential in people. We know that empowered people can create a sustainable world. We are passionate about empowering people to take action for sustainability, worldwide.

GAP International is a network of organization working with sustainable behaviour change.

..

.


Sektor3

Sektor3 – Tankesmedjan för det civila samhället synliggör, granskar och väcker debatt om förutsättningarna för och betydelsen av civila samhällets organisationer. Utgångspunkten är att Sverige behöver mer av den kraft som finns i allt från knattefotboll till kooperativa företag. Genom egna rapporter, seminarier, rundabordssamtal och andra aktiviteter vill vi lyfta och vrida på perspektiv. Våra finansiärer och medlemmar är partipolitiskt obundna organisationer och företag.

.

.

.


Solidtango

Solidtango är Sveriges mest extrema streamingleverantör med en massa livesändningar från extrema miljöer på uppdragslistan. Solidtango utför även ”enklare” typ av streaminguppdrag i mer ”normala”  miljöer och via den fullt skalbara streamingplattformen förser man dagligen tusentals tittare med film, såväl live som on demand.

.


Klas-Herman Lundgren

Klas-Herman Lundgren är en politiskt intresserad fotograf och samhällsdebattör. Han agerar i mån av tid som fotograf, skribent, moderator och kommunikationsrådgivare via sin firma, med ett intresse för att hjälpa resurssvaga aktörer att föra ut sitt budskap. Bildmässigt fokuserar han på att förmedla närhet och känsla.

.

.

.

..


Binero

Binero är Sveriges bästa webbhotell 2009 och 2010 enligt Internetworld, rekommenderat tre av fyra föregående år. Vi levererar hosting med domäner till de bästa villkoren med säker drift.

..Föreningen Lärandegemenskapen

Lärandegemenskapen, LäGe, är en ideell politiskt och religiöst obunden förening som verkar för en långsiktig hållbar utveckling. Ytterst är hållbar utveckling en etisk, moralisk fråga. Föreningens fokus är medlemmarnas egen utveckling mot en djupare förståelse och ett förankrat förhållningssätt, som grund för att bättre kunna bidra i samhällsutvecklingen.

.

.


JAK Medlemsbank

JAK Medlemsbank verkar för ett samhälle med ekonomiska spelregler som inte skapar klyftor mellan människor och regioner. JAK Medlemsbank är en kooperativ bank dvs. en ekonomisk förening.JAK Medlemsbank har banktillstånd och visar att det går att driva en bankverksamhet som inte bygger på räntor.

.

.

..:.


Medtryck.com

Upptäck en värld av profilprodukter. På medtryck.com hittar du Sveriges största katalog med profil- och presentreklam. Här erbjuds allt från enkla give aways till större företagspresenter. Med smidiga tekniska lösningar erbjuds alla kunder snabba svar och personlig service att välja rätt profilreklam för ditt företag.

.

.