Skip to content


Sponsorer

Diamantsponsorer


Livsstilsmagasinet Camino – Gåvopartner

Det går att förena ett medvetet tänkande med det goda i livet. Camino visar möjligheterna till en livsstil dom både du och din omvärld tjänar på genom inspiration och reflektion. Camino är ett magasin för människor som bryr sig men inte vill göra avkall på kvalitet.


Solidtango – Livestreamingpartner

Solidtango är Sveriges mest extrema streamingleverantör med en massa livesändningar från extrema miljöer på uppdragslistan. Solidtango utför även ”enklare” typ av streaminguppdrag i mer ”normala” miljöer och via den fullt skalbara streamingplattformen förser man dagligen tusentals tittare med film, såväl live som on demand.


Biografteatern Rio – Lokal och fikapartner

Biografteatern Rio är en nygammal kulturarena i Hornstull med bland annat filmcafé, liveoperor, kvalitetsfilm, 3D-bio och filmklubbar. Bion drivs från och med den 1 juni 2008 av Riksorganisationen Folkets Hus och Parker.


Guldsponsorer


Yann Caffa – Filmpartner

Yann Caffa is a videographer working with high definition, documentary, short film, web and video. Watch some of his work here.


Klas-Herman Lundgren Fotografpartner

Klas-Herman Lundgren är en politiskt intresserad fotograf och samhällsdebattör. Han agerar i mån av tid som fotograf, skribent, moderator och kommunikationsrådgivare via sin firma, med ett intresse för att hjälpa resurssvaga aktörer att föra ut sitt budskap. Bildmässigt fokuserar han på att förmedla närhet och känsla.


Silversponsorer


Binero – Hostingpartner

Binero är Sveriges bästa webbhotell 2009 och 2010 enligt
Internetworld, rekommenderat tre av fyra föregående år. Vi levererar hosting med domäner till de bästa villkoren med säker drift.


Open World Foundation / Open World Café – Matpartner

Open World Foundation ™ är en oberoende, opolitisk, icke-vinstdrivande stiftelse, finansierad av socialt och miljömässigt ansvarstagande individer och institutioner, som främjar globalt hållbart ledarskap i aktion. Open World Café ™ handlar om människor och möten, om livslångt lärande och ledarskap, om ansvar och om en hållbar verksamhet och livsstil, både lokalt och globalt.Big Image Systems Printpartner

Big Image trycker stora bilder på mjuka material. Vi hjälper dig att skapa stora bildupplevelser på mjuka material genom vår unika kunskap i teknik, hantverk och konstnärliga uttryck. Vi finns med dig hela resan från första uppslag, originalframställning, tryck och produktion, till sista uppdrag med tillbehör och installation. Vår målsättning är inte bara att dina förväntningar ska infria sig, utan också överträffas.

 Filmkransen – Kamerapartner

Vi jobbar med dokumentärfilm, beställningsfilm och dokumentationer. Pågående projekt för Stockholms stads äldreombudsman och RFSL.